suck

Idag känner jag mig helt off. Var uppe tidigt och fixade en jobb-grej. När jag kom hem igen hann jag knappt äta klart min frukost innan jag somnade på soffan. Jag drömde (tydligen?) att Emil kom hit och satte sig i soffan hos mig. När jag vaknade så frågade jag mamma var han hade tagit vägen, men hon fattade ingenting. Skumt, för det känns fortfarande inte som en dröm. Jag går som i en konstig bubbla, om jag nu ska försöka förklara känslan. Bara jag inte håller på att bli dålig, sämre timing finns inte med tanke på att vi ska åka till London på måndag morgon och då får jag INTE vara sjuk.
     Börjar jobba om 20 minuter. Thank god att det bara är ett tretimmars pass! Något mer hade jag inte orkat. Usch det känns hemskt att vara såhär slö, jag får så grymt dåligt samvete. Har knappt rört mig överhuvudtaget, känns som min kropp väger hundra kilo, minst. Såna här dagar mår man bäst av att bädda ner sig i soffan med en stor kopp te och en bra film.. Det får nog bli så ikväll.

Puss!

That's what friends are for

Vad sorgligt allt känns.
Igår var vi hemma och grillade hos Lara, och då började det kännas att de flesta av oss faktiskt ska åt olika håll nu, på riktigt. Peeh ska till Frankrike, Elin drar ända till Australien och Lara ska plugga tre år nere i Holland.
Klart att vi ska ses och hälsa på varandra, i den mån det går. Men iallafall, det gör lite ont i hjärtat. Ikväll har jag suttit och tittat på en massa bilder som är tagna under de senaste åren, fan vad galet roligt vi har haft.
Bjuder på några stycken här nedanför:


Hultsfred -06. Sista kvällen, festivalens elit.


Jag fyller 17 år, och vi firar det med en fancy middag bestående av pizza och festade sen resten av natten.


Jag och Kim fyllde 18, och hade Bad Taste fest.


Sommaren 2006. Kim & jag innan vi drog ut i Helsingborg och dansade. Peeh var också med den kvällen. Kinesiska, right?


Peeh ordnade maskerad när hon fyllde 18. Tasha var het, Tara var snygg och jag var hulahula-dansare.


Sommaren 2005. Sofie, Lotta, jag och Frida.


Avslutningsmiddagen efter musikalen "I dated a teenage vampire". Jag hade nyss experimenterat med mitt hår..


Tre snyggon på väg till Malmöfestivalen i fredags..


..där vi drack drinkar och käkade italienskt.

Friendship never ends, visst är det så?

London baby!

Äntligen har jobbet trappats ner en aning. Det känns som jag jobbat asset av mig i sommar, men samtidigt har jag trivts väldigt bra så jag ska inte klaga. Har inte heller kunnat göra av med så mycket pengar, så jag kan ha det ganska bra i London nästa vecka då med andra ord. Har tänkt shoppa en hel del, äta god mat och se på musikal. Det blir verkligen ett bra avslut på den här sommaren känner jag. Visst, det är lite trist att man redan nu säger att sommaren är över, men samtidigt så ser jag fram emot hösten nu. Hösten brukar vara en bra årstid för mig.
Nu ska jag dra på mig ett par mjukisbyxor (jag orkar verkligen inte anstränga mig idag) och gå ner till stan och hämta bilen på pappas jobb. Ska handla något som jag kan grilla ikväll också. Vi ska hänga hemma hos Lara som ett litet "goodbye" nu när hon ska ner och plugga i Holland.

Pyss!

Fredag!

Äntligen fredag, och en seg jobbvecka ligger bakom mig. Har varit konstant trött. Trött när jag vaknar, trött när jag går till jobbet, trött på jobbet, trött när jag kommer hem. Och så vidare. Men nu är det helg, och ikväll ska jag på en kompis födelsedagsfest. Dresscoden är att man ska bära den färg man tänker på när man tänker på henne. Kul grej tycker jag, som gillar temagrejer! Undrar hur många som valt samma färg som jag.
Men först, middag med mamma och pappa. Lasagne och rosé. Trevlig helg på er, Puss!

Back on track

Tjena tjena det var inte igår.
Kollade när jag skrev sist och det var väl typ i maj eller något sådant. Längesen iallfall, inte värsta bästa bloggerskan jag inte. Men det finns ju rätt mycket annat man vill göra nu på sommaren än att sitta och mögla bort framför datorn, eller hur?
     Anyway, det är ju som sagt redan augusti. Det känns som denna sommaren bara runnit iväg. Visst är det en del kvar (förhoppningsvis?) men iallafall. Somrar går alltid så snabbt och vintern så långsamt, lite typiskt.
     Vad har jag haft för mig då? Får ju ge en liten update! Nu känns det genast som det här inlägget kommer bli långt, jobbigt och trögläst men jag tar det lite snabbt. Firade Emils student den 11 juni. Det blev en jätterolig dag och jag kände mig jättestolt över honom! Längtade tillbaka till min egen student massor. Dagen efter skulle vi dock upp okristligt tidigt för att ta vårt pick och pack och köra upp till Hultan. Det hela började bra, förutom att vi hade en passagerare med oss som var lite bakis och kräktes i bilen. Det var mindre trevligt (men jag nämner inga namn, så elak är jag inte). När vi torkat och luftat vår fina automatare så körde vi vidare. Sen följde tre galet roliga dagar i dom smålänska skogarna. Hultan i mitt hjärta forever!
     Sen har jag jobbat asset av mig i stort sett hela sommaren. Tog ett litet break några dagar och följde med mamma, pappa och syster till vår stuga i Småland. Det var hur mysigt som helst. Så fick man uppleva lite barndomsnostalgi, bada i sjön, besöka Vimmerby, shoppa i mysiga Västervik och bara vara. Där kan jag koppla av på riktigt. 
      Sen har jag bland annat upplevt en underbar kväll ihop med Emil och vänner på Sofiero i Helsingborg, där vi såg Håkan Hellström och kent. Lika bra som alltid, och kvällen, sommarsolen och slottsparken gjorde det inte sämre kan jag säga.
     Alltså jag orkar faktiskt inte skriva mera, men nu kom iallafall en liten updatering sen sist jag var här och plitade. Och förhoppningsvis kommer jag skriva lite oftare. Ska ju snart till London!! Det ska bli så kul så ni kan inte ana, oh yes.
Mer om det nån annan dag, nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Upp och jobba imorgon igen, det börjar kännas som jag bor där... *trötter*

Pusspuss!
     

RSS 2.0